Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση των προϊόντων και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κάνετε μεταφορά ή κατάθεση το ακριβές ποσό των χρημάτων σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς,

Στο αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται ο Αριθμός Παραγγελίας και το Ονοματεπώνυμο που δηλώσατε στη φόρμα παραγγελίας.

Μετά την κατάθεση των χρημάτων για τη γρηγορότερη εξυπηρέτηση σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail: στο info@nailcenter.gr δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο σας και την τράπεζα που καταθέσατε το ποσό, για να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση. Αμέσως μόλις ενημερωθεί ο λογαριασμός μας για την εξόφληση της παραγγελίας, αυτή θα εκτελεστεί άμεσα.

*Σε περίπτωση που πραγματοποιείτε την πληρωμή μέσω άλλης τράπεζας, θα πρέπει να επιβαρύνεστε με τα έξοδα της συναλλαγής.

**Για το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής, η παραγγελία σας παραμένει σε κατάσταση «αναμονής» μετά την καταχώρησή της, μέχρι να επιβεβαιωθεί η κατάθεση. Η παραγγελίας σας δεσμεύεται για πέντε εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που δεν γίνει κατάθεση σε αυτό το διάστημα, ακυρώνεται αυτόματα.

ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ BIC/SWIFT
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR3101710360006036020011293 6036020011293 PIRBGRAA
ALPHA BANK: GR2201401220122002101405376 122002101405376 CRBAGRAA

Όνομα δικαιούχου: ΤΟΠΑΛΑΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Με Αντικαταβολή

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας.
Πληρώνετε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή, στον διανομέα ή στο αντίστοιχο κατάστημα παραλαβής της courier.

Όταν πληρώνετε στον διανομέα μπορείτε να πληρώσετε μόνο με μετρητά. Αν παραλάβετε από κατάστημα της courier μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Προσοχή.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά πώλησης αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγια) θα πρέπει να εξοφλούνται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες που η παράδοση τους πραγματοποιείται ΜΟΝΟΝ με εταιρεία courier και όχι με μεταφορική εταιρεία.

Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στο ποσό των 5€